Portekiz basını Jorge Jesus için tarih verdi! Ali Koç ile masaya oturacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Portekiz basını Jorge Jesus için tarih verdi! Ali Koç ile masaya oturacak

SPOR Haberleri

Portekiz basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un geleceği ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Sarı lacivertlilerin başında oynattığı futbolla taraftarları adeta mest eden ve 'lider' özelliğiyle ön plana çıkan Jesus için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. İddiaya göre; Ali Koç, Dünya Kupası arasında deneyimli teknik direktör ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başlayacak.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen ve performansı ile Fenerbahçe taraftarını mutlu eden Jorge Jesus ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Son oynanan Rennes maçı sonrası taraftarı sert bir dille uyaran ve futbolculara gösterilen tepkilerin sona ermesini istediğini belirten Jesus, "Böyle bir ortamda bulunmak istemem" demişti. Fenerbahçe yönetimi ise elini çabuk tutarak performansından memnun kaldığı deneyimli ismi gelecek sene de takımda tutmak istiyor.

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa liginde yoluna dolu dizgin devam eden sarı lacivertlilerde Jesus ile adeta yeni bir dönem başladı. Oynanan futbol taraftarları mest ederken, birçok futbolcu da Jesus ile çıkışa geçti. Emre Mor, İsmail Yüksek ve Enner Valencia gibi isimler adeta parmak ısırtırken, deneyimli ismin sözleşmesinin sadece 1 yıllık olması can sıkıyor.

YENİ SÖZLEŞMEDE TARİH BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus'un eşi ile oğlu İstanbul'a gelmiş, Fenerbahçe yönetiminin Jesus ailesiyle yeni sözleşme için görüşme gerçekleştirdiği öne sürülmüştü. Portekiz basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe, Jesus ile Dünya Kupası arasında sözleşme uzatmak için görüşmelere başlayacak.

Portekiz basını Jorge Jesus için tarih verdi! Ali Koç ile masaya oturacakJorge Jesus önderliğindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 29 gol kaydederek liderliği elinde bulunduruyor.

TARAFTARLARA SERT ÇIKIŞ: BÖYLE ORTAMDA BULUNMAK İSTEMEM

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5'inci maçında evinde 3-0 geriye düştükten sonra müthiş bir geri dönüşe imza atarak skoru 3-3'e getiren ve 1 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'de Altay Bayındır ıslıklı protestoların hedefi olmuştu. Karşılaşma sonrası konuşan Jesus, "Taraftarlara seslenmek istiyorum; oyuncular arasında ayrım yapmayın. İyi anlarda, bizim güçlü olmamız için her zaman bize destek oluyorlar. Ama oyuncular arasında ayrım yapılmasını istemiyorum" demişti.

"Bugün Altay’a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepki, bana gösterilmiş tepkidir" diyen deneyimli teknik direktör, "Ben böyle bir şey görmek istemem, böyle ortamda bulunmak istemem. Bu şekilde olmaması gerekiyor. Evet takımlarını seviyorlar ama oyuncular arasında ayrım yapmasınlar, çünkü ben ayrım yapmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...