Portakal aşısı! Fenerbahçe kronikleşen sol bek meselesini kökten çözmek üzere

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Portakal aşısı! Fenerbahçe kronikleşen sol bek meselesini kökten çözmek üzere

Spor Haberleri

Sarı lacivertliler, Jayden Oosterwolde ile anlaştı. Parma ile pazarlıklarda sona gelindi. Büyük bir sürpriz olmazsa 21 yaşındaki Hollandalı imzayı atacak. Ferdi sağa geçecek.

Fenerbahçe, sol bek probleminin ilacını İtalya’da buldu. Teknik direktör Jorge Jesus’un ‘olmazsa olmaz’ dediği takviye için yoğun mesai harcayan sarı lacivertliler, Parma’nın 21 yaşındaki Hollandalısı Jayden Oosterwolde’de karar kıldı. Oyuncuyu ikna eden Fenerbahçe, uzun süren pazarlıkların ardından İtalyan ekibiyle de bonservis rakamında orta yolu buldu. Parma’nın 10 milyon avroluk talebini 7 milyon avro artı 1 milyon avro bonusa indiren yönetim, şimdi ödeme şartlarının detaylarında. Transferde Hollandalının tavrı da eli güçlendirdi.

BİR TAŞLA ÇOK KUŞ

Jesus’un favori isimlerinden Oosterwolde için şartları zorlayarak kesenin ağzını açan Fenerbahçe, Hollandalı ile 2027’e kadar sözleşme imzalayacak. Sarı lacivertlilerin yabancı kontenjanı dolu olsa da Oosterwolde, 21 yaş artı kuralına uyduğu için problem yok. Fenerbahçe’nin yıllık 600 bin avro ödeyeceği, Oosterwolde günü kurtarma transferinden çok daha fazlası. Uzun boyu ve güçlü fiziğine rağmen, tekniği, hızı ve atletik yetenekleriyle dikkat çeken Hollandalının gelmesiyle Ferdi de sağ tarafa çekilecek ve sağ bek sorunu çözülecek.

KOŞAR ADIMLARLA

Twente altyapısından yetişen 1,89’luk Jayden Oosterwolde, 1 Temmuz 2022’de 3 milyon avro bonservis bedeliyle Parma’ya transfer olmuştu. Serie B’deki performansıyla dikkat çeken Hollandalı, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

JESUS'TAN SERT HAMLELER

Son haftalarda form düşüklüğü yaşayan Fenerbahçe’de Jorge Jesus, radikal değişikliklere hazırlanıyor. Portekizli hoca gözdeleri İrfan Can ve Crespo’yu kızağa çekecek. Miha Zajc, Alioski ve Arda Güler’i ilk on bire monte edecek. Altay Bayındır ise şimdilik yerini koruyacak. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...