Polonya'yı yakalayamadık

Düzenleyen:
Polonya'yı yakalayamadık

SPOR Haberleri

Ay-yıldızlılar uzun süre başa baş bir oyun sergilediği maçta rakibine mağlup oldu.

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda Erkek Millî Basketbol Takımı, A Grubu’ndaki ilk maçında Polonya’ya 83-75 mağlup oldu. Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde özellikle Volkan Koçlu’nun skorer oyunuyla üstünlüğü ele alan ay-yıldızlılar, periyodu 22-17 önde tamamladı. Karşılıklı basketlerle geçilen ikinci çeyrekte, Türkiye’nin Volkan Koçlu ve Mert Karataş ile ürettiği sayılara Sobczak ile cevap veren Polonya, soyunma odasına 36-35 önde gitti. Maçın ikinci yarısına etkili başlayan Polonya, farklı çift haneli sayılara çıkardı ve son çeyreğe 60-50 üstün girdi. Son çeyrekte de skor üstünlüğünü bırakmayan konuk ekip, sahadan 83-75 galip ayrıldı. Türkiye, gruptaki ikinci maçında bugün Litvanya ile karşılaşacak. Erkek Milli Futbol Takımı ise A Grubu’ndaki ilk maçında Suudi Arabistan’ı 3-1 mağlup etti.

Unutulmaz açılış

Altı kıtayı Samsun’da birleştiren Türk spor tarihinin en büyük organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları muhteşem bir açılış töreniyle resmen başlarken, tribünleri tıklım tıklım dolduran her yaştan Samsunlu oyunlara sahip çıktı. Açılış seremonisi, yaz olimpiyatlarını aratmayacak seviyedeydi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...