Pogba'nın Mancini ile olan ilginç hesabı

Pogba'nın Mancini ile olan ilginç hesabı

SPOR Haberleri

Juventus'un 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Pogba, iki yıl önce Roberto Mancini tarafından istenmedi. TT Arena'daki maç ilginç anlara sahne olacak.

Manchester City'nin eski teknik direktörü, Galatasaray çalıştırıcısı Roberto Mancini, İngiliz basınına konuştu. Juventus maçı öncesi, İtalyan takımının yükselen değeri Paul Labile Pogba hakkında da yorumlar yapan Mancini, Manchester City'e Pogba'yı transfer etme şanslarının olduğunu, kendilerinin istemediğini söyledi. 20 yaşındaki yetenekli Fransız oyuncu ile ilgili olarak Mancini, "Çok beğendiğim bir oyuncu. İki yıl önce Manchester City onu bedavaya alacaktı. Neden almak istemedik, ben de hatırlamıyorum" dedi. Manchester United'ta istediği şansı bulamayan ve Manchester United ile sözleşme yenilemediği için kapı önüne koyulan Pogba, kendine Ada'da başka bir kulübün sahip çıkmaması sonucu Juventus'a transfer oldu. Juventus ile bu sezon 20 maça çıkan ve dört gol kaydeden genç futbolcunun Mancini döneminde Manchester City arzusu bilinirken, oyuncunun tercih nbsp;dilmemesi sebebiyle hayal kırıklığı yaşadığı tahmin ediliyor. Bu gece oynanacak Galatasaray - Juventus maçı bir anlamda Pogba ile Mancini arasındaki hikayenin ve oyuncunun tecrübeli teknik direktör ile hesaplaşmasının da devamı olacak.(sporix)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...