Podolski'den Fenerbahçelilere mesaj

Podolski'den Fenerbahçelilere mesaj

SPOR Haberleri

Biz her derbiyi kazanmak için sahaya çıkarız. Fenerbahçe derbisine de kazanmak için gideceğiz. Bu, Beşiktaş maçında da aynı şekildeydi. Her zaman felsefemiz aynı

Galatasaray'ın Alman forveti Lukas Podolski, dün medya karşısına çıktı ve soruları yanıtladı. İki gol attığı Antalyaspor maçıyla sahalara iyi bir dönüş yaptığını ve kendisini yüzde 70-80 oranında hazır hissettiğini belirten Podolski, "Geçen yıl kendi adıma iyi bir sezon geçirdim. Bu sezon da en az o kadar gol atıp, asist yapmak isterim ama Galatasaray eğer Avrupa kupalarında yoksa, benim istatistiklerimin de bir önemi yoktur. Kötü bir sezon geçmiş demektir. Gelecek sezon Avrupa kupalarında olmak zorundayız" dedi.

KONTRAT KONUŞMAK İÇİN ERKEN
Türkiye'de geçirdiği bir yılı ise Poldi şöyle özetledi: "Türkiye ile ilgili düşüncelerim pozitif. Köln'de çok Türk arkadaşım vardı, şimdi burada da var. Harika bir sene geçirdim. Kendimi çok iyi hissettiğim, iyi ki gelmişim dediğim bir yıl yaşadım. Kendimi evimde hissediyorum." Lukas Podolski, futbolda gelecek planlarıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Şu anda 31 yaşındayım ve çok iyi durumdayım. Uzun yıllar da futbol oynamak istiyorum. Galatasaray ve Türkiye ile uyumum var. Her şey harika. Kontrat konuşmak için henüz erken. Daha iki yıl sözleşmem var. Şu anda hedefim şampiyon olmak ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak" ifadelerini kullandı.

EREN İYİ AMA BEN DE İYİYİM!
Eren Derdiyok'un performansını öven Podolski, "Beş gol atması iyi bir şey. Ben de iyi bir oyuncuyum ve tam formumu bulduğumda takıma daha fazla katkı sağlayacağım. Sakatlığım sonrası ilk maçımda Sneijder'in yanında 10 numara gibi oynadım. Almanya Milli Takımı'nda, Köln'de ve başka takımlarda bu pozisyonu oynamıştım" dedi.

DERBİ DEĞİL ŞAMPİYONLUK ÖNEMLİ
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan rekabet hakkında bir soruyu Podolski, "Biz Galatasaray olarak her derbiyi kazanmak için sahaya çıkarız. Fenerbahçe derbisine de kazanmak için gideceğiz. Bu, Beşiktaş maçında da aynı şekildeydi. Her zaman felsefemiz aynı. O maçı kazanıp, şampiyon olamazsak da bir anlamı yok. Bizim amacımız şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde yer almak" şeklinde cevapladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...