Podolski, sakatlığı sebebiyle yarıda bıraktı

Düzenleyen:
Podolski, sakatlığı sebebiyle yarıda bıraktı

SPOR Haberleri

Turkcell Süper Kupası'nda Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray'da Alman yıldız Lukas Podolski sakatlandı ve yerine yeni transfer Eren Derdiyok dahil oldu.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa mücadelesinde Alman yıldız Lukas Podolski sakatlık sıkıntısı yaşadı. Galatasaray'da 42. dakikada sakatlanan Podolski yerine yeni transfer Eren Derdiyok oyuna dahil edildi.

HAKAN DA SAKATLANDI AMA...

Sarı-kırmızılı takımda bazı oyuncuların maç içinde sakatlık geçirmesi sonrasında oyun bir süre durdu. Hakan Balta da ilk yarı da sakatlık yaşamasına rağmen oyuna devam edebildi.

TOP 3 KEZ DEĞİŞTİ

Maçın ilk yarısında dikkat çekici bir olay yaşandı. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan, 3 kez oyunu durdurarak maç topunun değişmesini istedi. Mücadelenin 27. dakikasında ise sahaya atılan meşaleler sebebi ile oyun bir süre durdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...