Podolski iddialı konuştu

Podolski iddialı konuştu

SPOR Haberleri

Sakatlığını atlatan ve hafta boyunca takımla çalışan Podolski maç kadrosunda olacak. Alman yıldız oyunun gidişatına göre ikinci yarıda şans bulacak.

G.Saray'da uzun süredir sakatlığı yüzünden sahalardan uzak kalan Lukas Podolski, GS TV'ye önemli açıklamalar yaptı. Alman forvetin satır başları şöyle: Fenerbahçe'ye karşı aldığımız Türkiye Kupası çok iyi bir sezon finaliydi. Benim için özel olan ise attığım golle kupayı kazanmamız ve Avrupa cezamızın bir seneye inmesiydi. Bu sezon Beşiktaş deplasmanında iyi oynadık. Aynı şekilde devam ederek kalan ufak eksiklerimizi tamamlamalıyız. Bunları gerçekleştirdiğimizde bizim için iyi bir sezon olacaktır. Hedefimiz ise her halükarda şampiyon olmak, kupa kazanmak ve gelecek sezon yine UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Takım, bu sezon büyük kalite kazandı. Kulübede olanlar ve hatta maç kadrosunda olmayanlar, çok kaliteli oyuncular. İyi pas yapan, hızlı olan ve ofansif anlamda güçlü oyuncularla beraber oynamak avantajdır. Eren'i, Tolga'yı ve diğer arkadaşlarımızı aramıza kattık. Eren Derdiyok ve Bruma'nın golleri harikaydı. Almanya'da bu tipte goller her zaman ayın ve yılın golü seçilir. Umarım stadımız Antalya maçında tamamen dolu olacaktır. Bu atmosferin her zaman keyfini çıkarıyorum. Taraftarımıza yeniden, 'Merhaba' diyecek olmak heyecan verici. Her zaman gündüz maçlarını tercih ederim. Çünkü aileler ve çocuklar bu şekilde maça gelebiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...