Pınar Karşıyaka seriyi Bandırma'da bitiremedi

Pınar Karşıyaka seriyi Bandırma'da bitiremedi

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile Banvit arasındaki play-off serisinde yarı finale yükselecek ekip çarşamba günü İzmir'de belli olacak.

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında Banvit'e 70-66 mağlup olan Pınar Karşıyaka, serinin 1-1 olmasını engelleyemedi.İzmir ekibi, bu sezon Banvit'le oynadığı 6. resmi maçta ilk yenilgisini aldı. Bandırma'da oynanan karşılaşmada pota altındaki üstünlüğü rakibine kaptıran Pınar Karşıyaka, Banvit'in ribaundlarda 51-29 üstünlük kurmasına engel olamadı.
Pınar Karşıyaka'nın skorer oyuncusu Robert Lee Dixon müsabakayı 5 sayı ile tamamladı. İzmir temsilcisi daha önce Dixon'un 4 sayı attığı Fenerbahçe Ülker maçında da sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.İki takım arasında 27 Mayıs Çarşamba günü Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 18.45'te oynanacak müsabakada galip gelecek ekip, yarı finale yükselecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...