Pınar Karşıyaka İstanbul'da Cimbom'u mağlup etti

Pınar Karşıyaka İstanbul'da Cimbom'u mağlup etti

SPOR Haberleri

Boby Dixon'ın 22 sayıyla yıldızlaştığı karşılaşmada yeşil-kırmızılılar agresif savunmasıyla Galatasaray'ı yıktı

Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın en kritik maçında Galatasaray Liv Hospital, Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. İzmir ekibi heyecanın son ana kadar sürdüğü karşılaşmadan 75-70 galip ayrılarak çok kritik bir galibiyete imza attı. Yeşil-kırmızılılar agresif savunması sonucu bir ara 5 sayı öne geçtiği ilk çeyreği 17-15 önde kapadı. Karşıyaka ikinci periyoda hızlı başladı ve farkı 10'a çıkardı: 31-21. Bu andan itibaren 10-0'lık seri bulan G.Saray skoru eşitlese de üç sayı bulan İzmir ekibi soyunma odasına 34-31 önde girdi. Üçüncü periyotta üstünlük sürekli el değiştirdi ve G.Saray final bölümüne 55-54 üstün başladı. on çeyrekte Gabriel ve Dixon'un üçlükleriyle Karşıyaka öne geçerek farkı 6'ya çıkardı: 70-64. nbsp;
Maçı Strawberry kopardı
Ender ve Erceg'in basketleriyle Galatasaray son 2 dakikaya girilirken farkı 1'e çekti: 69-68. Dixon ve Strawberry'nin turnikeleri ile son 57 saniyeye Pınar Karşıyaka 73-68'lik skoru yakaladı. 54 saniye kala Micov topu geri sahadaki Ender'e atınca bu basit top kaybı sonucu hücum sırası Karşıyaka'ya geldi ancak Diebler'in atışı sonuç vermedi, Pocius'un kaçan şutundan sonra Strawberry hızlı hücumla farkı 7 sayıya çıkardı: 75-69. Kerem Gönlüm'ün serbest atışları ise skoru belirledi: 75-70.
Aysal tribünde
Galatasaray Liv Hospital-Karşıyaka maçını, sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Ünal Aysal da izledi. Aysal, karşılaşmayı eşi ve kızıyla takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...