PFDK'dan Demirspor'a para cezası şoku

Düzenleyen:
PFDK'dan Demirspor'a para cezası şoku

SPOR Haberleri

PFDK, Adana Demirspor'a Gaziantep maçı süresince taraftarlarının gerçekleştirdiği eylemlerden ötürü 32 bin lira para cezası verdiğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor'a Gaziantep maçında yaşanan olaylara ilişkin 32 bin TL para cezası kesilmesine hükmetti. Cezaya gerekçe olarak, taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.

KLÜP BAŞKANI SANCAK VE İDARECİ BİLİCİ'YE 5 BİN LİRA CEZA
Adana Demirspor'da kulübü başkanı Murat Sancak ile idareci Süleyman Bilici ise talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle 5'er bin lira para cezasına çarptırıldı.

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor'a 55 bin lira, Denizlispor'a ise 14 bin 500 lira para cezası uygulanırken, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez'in 4, Tuzlaspor görevlisi Muhammed Ali Kanıçok'un da 1 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira ceza aldığı duyuruldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...