Pes etmeyiz

Düzenleyen:
Pes etmeyiz

SPOR Haberleri

Kafasındaki sistemi uygulamakta zorluk çektiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı; “Yine de oyun formatını oturtmak için ısrarla çabalayacağım” dedi

Süper Lig’de oynadığı son 3 maçını kaybeden, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serhat Ardahanspor’u mağlup eden Trabzonspor biraz olsun moral buldu. Son olarak ligin ilk haftasında 20 Ağustos’ta Kasımpaşa ile Avni Aker’de oynanan maçı 2-0 kazanan bordo-mavililer, üst üste mağlubiyetlerin ardından tam 32 gün sonra Serhat Ardahanspor’u 6-0 mağlup ederek galibiyete uzandı. Teknik Direktör Ersun Yanal da galibiyetin ardından gelecek için umutlu konuştu. Birlikte oynamaya alışmanın ve bunu iyi bir şekilde yapmanın önemli bir hedef olduğunu ifade eden Yanal, “Oyun formatını oturtmak kolay değil. Bu oyunun bazı gerçekleri var. Onlardan zaman zaman uzak kalıyor, uygulayamıyoruz. Ama bunda ısrar edeceğiz” diyerek hırslı olduğunu gösterdi. 
“Gerçekleri oynuyoruz”
Ligde kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğine de dikkat çeken Yanal, O mücadeleye hazır bir takım oluşturmak zorundayız. Şu ana kadar kötü sonuçlar aldık ama yeni sisteme geçişte bu tür sancılar yaşanır. Bu süreci iyi geçeceğimizi düşünüyorum çünkü aldığımız kötü sonuçları hak etmiyoruz. Mağlubiyet ve galibiyetler tartışılmaz. Galibiyet ve mağlubiyetlerle ilgili hikayeler yazılır ama biz hikaye yazacak durumda değiliz. Biz gerçekleri oynuyoruz. Bu gerçekleri görüp takımımızı kendi hak ettiği noktanın daha ötesine getirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. Yanal, bundan sonraki süreç ile ilgili olarak da Trabzonspor’da değişim için her zaman sinyal olduğunu sözlerine ekledi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...