Perez'den Di Maria açıklaması

Perez'den Di Maria açıklaması

SPOR Haberleri

İspanya La Liga devi Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, takımın yıldızı Angel Di Maria hakkındaki transfer dedikoduları ile ilgili açıklama yaptı.

25 yaşındaki kanat oyuncusunun gelecek aylarda Fransa devi Monaco'ya transfer olacağı dedikoduları üzerine konuşan Perez, oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılmayacağını söyledi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Perez, "Di Maria'nın 2018'e kadar sözleşmesi var ve birçok kulüp onu istiyor. Ancak onun için bize gelmiş herhangi bir teklif yok. Bu konuyla ilgili tek gerçek budur" ifadelerini kullandı. Transfer dedikodularının yalan oluğunu söyleyen Perez, "Di Maria'nın transferi hakkında kimse benimle konuşmadı. Bunu söyleyenlere kulüp ismi sorduğumda kimse bir şey söylemiyor" şeklinde konuştu. Arjantinli yıldız Gareth Bale transferinden sonra ilk 11'de daha az şans bulmaya başladı. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...