Perez, 'Casillas futbolu Real Madrid'de bıraksın isterdim'

Perez, 'Casillas futbolu Real Madrid'de bıraksın isterdim'

SPOR Haberleri

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Iker Casillas'ın kulüpten ayrılmasını kendisinin istemediğini açıkladı.

Tüm kariyerini Real Madrid formasıyla geçiren 34 yaşındaki Iker Casillas, haftasonu yaptığı açıklamayla yeni sezonda Porto forması giyeceğini duyurmuştu. Çok sayıda Real Madrid taraftarı Casillas'ın kulüpten ayrılmasından başkan Florentino Perez'i sorumlu tutarken, Casillas'ın ailesi de Perez'e tepki göstermişti.


Bu iddialara karşı çıkan Perez, Casillas'ın takımdan ayrılmasını hiçbir zaman istemediğini ve kararın sadece deneyimli file bekçisine ait olduğunu söyledi. Casillas'ın son iki yıl içinde çok fazla baskıya göğüs germek zorunda kaldığını belirten Perez, "Yaptığı seçime saygı duyuyorum, ama onu Real Madrid formasıyla emekli olurken görmek isterdim" sözleriyle konuştu. Perez ayrıca 12 Ağustos'ta Porto ile Real Madrid arasınad Casillas onuruna bir dostluk maçı oynanması için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...