Pereira'nın eseri

Düzenleyen:
Pereira'nın eseri

SPOR Haberleri

Sezon başından beri eleştirilen Portekizli teknik adam, Beşiktaş zaferindeki kadro tercihi, oyun stratejisi ve yaptığı değişikliklerle tam not alırken, şampiyonluk için güven tazeledi

M.EMİN ULUÇ

Kadıköy'de alışılmış bir derbi zaferi daha yaşadı Fenerbahçe, ancak bu galibiyet çok kritikti. Beşiktaş'a hem oyun hem de skor anlamında üstünlük sağlayarak liderlik koltuğuna kurulan sarı-lacivertliler, şampiyonluk umutlarını tazeledi. Derbinin asıl galibi ise hiç şüphesiz Teknik Direktör Vitor Pereira oldu. Fenerbahçe, üç kulvarda da mücadeleyi sürdüren tek takım olmasına rağmen sezon başından beri ağır eleştirilere maruz kalan Portekizli çalıştırıcı, Beşiktaş'ı devirerek muhaliflerini susturdu. Radikal bir kararla Nani'yi yedek soyundurup Alper'e ilk 11'de sahaya süren Pereira, bu tercihiyle tam not alırken, Beşiktaş'ı iyi analiz etmesinin ödülünü de fazlasıyla aldı. Oyuncu değişikliklerinde de doğru tercihler yapan tecrübeli teknik adam sahadan zaferle ayrılırken kredisini de arttırmış oldu.
Gözlerinizde zaferi görüyorum
Beşiktaş zaferiyle son 21 yılın en iyi 3. puan ortalamasına ulaşan Vitor Pereira, maç sonrası üç kulvarda mücadeleye devam eden tek takım olduklarını vurgulayarak rakiplerine meydan okurken, oyuncularına ise övgüler yağdırdı. Ligde 2.30'luk puan ortalamasıyla, 2.41'lik Aykut Kocaman ve 2.38'lik Daum'un ardından 3. sıraya yerleşen Portekizli, "Sizinle gurur duyuyorum. Gözlerinize baktığım zaman sahada her şeyinizi verdiğinizi görüyorum" diyerek oyuncularına teşekkür etti. Pereira, "Her seferinde şampiyon olacağız dememin nedeni size duyduğum güven. Sadece ligde değil, üç kulvarda da zirveye inanıyorum. Bir takımım olduğunu fazlasıyla hissediyorum. Sezon sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürüp sezon sonunda şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...