Pereira, Van Persie'yi bu yüzden oynatmıyormuş

Pereira, Van Persie'yi bu yüzden oynatmıyormuş

SPOR Haberleri

Portekiz basınına konuşan Fenerbahçe'nin teknik direktörü, "Van Persie'nin talus (ayak bileği eklemi) sakatlığı var. Deli miyim ki onu sürekli oynatmayayım" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Hollandalı yıldız öğrencisi Robin van Persie'nin sezon başından bu yana yaşadığı gerginlik, Bursaspor deplasmanında tavan yapmıştı... O gün forvet tercihini Fernandao'dan yana kullanan Portekizli teknik adam, ikinci yarı şans verdiği Van Persie'nin hoşnutsuzluğunu yine mimikleri ile dışa vurması üzerine maç sonu şu çarpıcı ifadeleri kullanmıştı: "Van Persie birçok maçta hazır değildi. Bir oyuncu sahada olmak istiyorsa iyi antrenman yapmalı ve iyi oynamalı." O açıklamanın perde arkası, Pereira'nın Portekiz gazetesi Publico'nun Porto muhabiri Leonel Lopes Gomes'e yaptığı açıklamalar ile aralandı: "Van Persie'nin talus (ayak bileği eklemi) sakatlığı var. Bu durum onu olumsuz etkiliyor. Yoksa ben deli miyim ki onu oynatmayayım. Tek derdim onu korumak, maçlara sağlıklı çıkmasını sağlamak." 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...