Pereira, 'Samimi olarak söylüyorum ki...'

Düzenleyen:
Pereira, 'Samimi olarak söylüyorum ki...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Bursaspor maçının ardından samimi açıklamalarda bulundu. Pereira, kaçırdıkları gollere inanamazken, "Samimi olarak söylüyorum ki, büyük üzüntü yaşıyorum" dedi.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Biz bu akşam daha iyi oynayan taraftık. Hücum ettik, hücum ettik, hücum ettik. Belki de son toplarda doğru kararı verebilmek eksik olan tek noktaydı. Bu akşam maç 3-0, 4-0 olmadıysa, pozisyonları cömertçe harcadığımız içindir. Samimi olarak söylüyorum ki, büyük üzüntü yaşıyorum. Biz de, ligde doğrudan şampiyonluk yarışındaki rakibimiz de, ligin geri kalanında puanlar kaybedecektir."

"Tek forvetle daha dengeli oynuyoruz"

"Tek forvetle gol atamadığımız konusuna katılmıyorum. Tek forvetle daha dengeli oynuyoruz. Çift forvet oynadığımızda topa sahip olma oranımız düşüyor. Maçın ilk 15 dakikasında 2 gol atabilirdik. Örneğin biraz önce bir görüntü gördüm, kaleci kalede değildi ve kaçırdık. Biz her gün bitiricilik çalışıyoruz. Tek forvetle de, çift forvetle de çok gol kaçırdık. O golleri atsaydık, şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olurduk."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...