Pereira, Josef'i fırçaladı

Pereira, Josef'i fırçaladı

SPOR Haberleri

RvP krizinin tatlıya bağlandığı F.Bahçe'de bu defa dünkü derbi sonrası Pereira-Josef tartışması yaşandı

Derbinin bitiş düdüğüyle oyuncularını tebrik etmek için sahaya giren F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza ile tartıştı. Olcan Adın'ın kafayla gol attığı pozisyon sebebiyle Josef'e tepki gösteren Portekizli teknik adam, “Kısacık boyuyla adam kafa vuruyor. O pozisyonda rakibe nasıl kafa vurdurursun” diye bağırdı. Pereira'nın tepkisi üzerine Brezilyalı oyuncu da el kol hareketleriyle karşılık verdi. Josef de Souza bu şok olay sonrası soyunma odasının yolunu tutarken, Pereira diğer oyuncuları tebrik etti, ardından da Van Persie ile birlikte tribünleri alkışladı. Portekizli çalıştırıcı dünkü maçta Hollandalı yıldızla buzları tamamen eritti. Önceki haftalarda on bire giremediği için krize sebep olan RvP önceki hafta yaptığı açıklamalarla ortamı yumuşatmıştı. Dünkü bir görüntü problemin tamamıyla giderildiğini gösterdi. Hollandalı oyuncu kenara geldiğinde Pereira'yla sarmaş dolaş oldu. 
Fener'in seri tesellisi
Öte yandan F.Bahçe dün çok yaklaştığı galibiyeti kaçırsa da sahasında yaptığı derbilerdeki yenilmezliğini de kaybetmedi. Galatasaray'a karşı sahasındaki yenilmezlik serisini 17 maça çıkaran Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı 2004-05, Trabzonspor'a karşı da 1997-98 sezonundan beri mağlup olmuyor. Sarı Kanarya evindeki son 49 derbiden 32 galibiyet, 13 beraberlikle ayrılırken, yalnızca 4 kez mağlup oldu. Fenerbahçe, Kadıköy'deki lig maçlarında Galatasaray'a karşı son yenilgisini 22 Aralık 1999, Beşiktaş'a karşı 17 Nisan 2005 tarihinde aldı. Fener evinde Trabzonspor'a ise Otto Baric yönetiminde 3-1 mağlup olduğu 1997-1998 sezonundan bu yana hiç kaybetmedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...