Pereira iddialı: Derbiyi kazanacağız!

Pereira iddialı: Derbiyi kazanacağız!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisi öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor

Fenerbahçe, şampiyonluk için büyük önem taşıyan Beşiktaş derbisi için normal maçlardan farklı olarak erken toplanıp Samandıra'da birlikte vakit geçirdi. Sarı-lacivertli takım dün saat 13.00'te tam kadro olarak tesislere girdi. Futbolcular 30 dakika süren bir sohbet yaptılar. Burada ana konu Beşiktaş maçı oldu. Kaptanlar ve diğer yıldızlar maçı iyi mücadele edenin kazanacağını dile getirdiler. 

BEŞİKTAŞ ANALİZ EDİLDİ

Saat 14.00'te yemeğe geçildi. Doğum günü olan Diego herkesin ilgi odağıydı. 1 saatlik yemeğin ardından Beşiktaş maçı için analiz toplantısına geçildi. Teknik heyet, Beşiktaş'ın oynadığı maçlardan hazırladıkları görüntülerle futbolculara bilgi aktardı. Beşiktaş'ın duran toplardaki hücum-savunma setleri anlatıldı.

DERBİYİ KA-ZA-NA-CA-ĞIZ
Hızlı atağa nasıl çıktıkları konusunda futbolculara tüyolar verildi. Pereira, toplantının sonunda "Dersimize iyi çalıştık. Ama önemli olan herkesin tüm gücünü sahaya yansıtması. Kimseden 'puan kaybedersek' kelimesini duymak istemiyorum. Sadece kazanmaya odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

SUR'DAN ÖZEL KONUKLAR

 Fenerbahçe, Diyarbakır'ın Sur ilçesinden 40 öğrenci ile 5 öğretmeni derbi maçta tribünde ağırlayacak. Sur'dan gelecek konuklar dün yola çıkarken sosyal medyadan bu pozu paylaştılar.

1. FORVET RVP

 Fene rba hçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, derbi öncesinde santrforda kimi oynatacağı konusunda kararını verdi. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş karşısında Hollandalı yıldız Robin van Persie'yi kullanacak. Pereira'nın bundan sonra Van Persie'yi takımın 1. forveti olarak gördüğü ve sakatlığı olmadığı sürece Hollandalıyı sahaya süreceği belirtildi. Öte yandan Gökhan ve Volkan Şen sakatlıklarını atlatırken iki futbolcu da bugün sahada olacak. Pereira, sol bekte ise hücum ağırlıklı oynayacağı için Caner Erkin'le başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...