Pereira: Biz inanıyoruz, taraftar da inansın

Pereira: Biz inanıyoruz, taraftar da inansın

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maçın ardından yaptığı açıklamada sözlerine Konyaspor'un hakkını teslim ederek başladı.

Portekizli hoca, "Bu ligin belki de en büyük sürprizine imza atan takımını eledik. Finale böyle çıkmak çok güzel. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. İlk senesinde hem Beşiktaş hem de Galatasaray'a karşı final mücadelesi verdiği hatırlatılan Pereira, kariyerinde böyle maçlara alışkın olduğunu söyleyip, topu taraftara attı: "Sormak istiyorum; bu sezon bizim kupaları alacağımıza inanıyorlar mı? Eğer inanıyorlarsa Başakşehir maçında tribünleri tıklım tıklım doldursunlar. Bizi seviyorlarsa gelsinler. Hocayı, A oyuncusunu, B oyuncusunu sevmeyebilirsin. Ancak kulübe aşkını göstermek zorundasın. Biz inanıyoruz, oyuncular inanıyor, yönetim inanıyor, onlar da inansınlar tribünleri doldursunlar. Aşklarını göstersinler."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...