Pendiksporlu Welinton'dan Beşiktaş sözleri... "Sözleşme uzatmak istemediler"

Düzenleyen: / Kaynak: İHA / Haber Merkezi
- Güncelleme:
Pendiksporlu Welinton'dan Beşiktaş sözleri... "Sözleşme uzatmak istemediler"

SPOR Haberleri  / İHA / Haber Merkezi

Beşiktaş'ta geçen 3 sezonun ardından bu yaz Pendikspor'a transfer olan 34 yaşındaki Brezilyalı stoper Welinton, Siyah-Beyazlı takımdan kendisiyle sözleşme uzatmak istemedikleri için ayrıldığını söyledi. Pendikspor, Beşiktaş'tan sonra Kasımpaşa'yla da 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Pendikspor, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Pendikspor’un 34 yaşındaki savunma oyuncusu Welinton, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin sorularını yanıtladı.

"1 PUAN ALDIK AMA İYİ OYNUYORUZ"

Takım olarak kalitelerini yavaş yavaş gösterdiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Welinton, “Alışmaya başladık birbirimize. çok zor bir maç olduğunu söyleyebilirim. Kasımpaşa gerçekten çok zorlu bir rakipti. Hava çok sıcaktı. Neticesinde bir puan aldık ama iyi oynuyoruz. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Daha da iyiye gideceğiz. Elimizden giden bir maç diyebilirim. İyi oynadık, oyunun büyük bölümünde iyi olan bizdik. Gol atamadığınız zaman futbol topu sizi cezalandırıyor. Gol atamadık ve gol yedik. Neticesinde bir puanla ayrılıyoruz” şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

Beşiktaş’tan ayrılık süreci ve Pendikspor’a imza atma süreciyle ilgili soruya 34 yaşındaki futbolcu, “Futbol bu tarz şeylere açık bir oyun. Dolasıyla Beşiktaş’la sözleşmem sona ermişti. Çok iyi arkadaşlıklar biriktirdim. Sözleşme uzatmak istemediler. Sonra önüme Pendikspor gibi bir fırsat çıktı. Ben de değerlendirmek istedim. Çok mutluyum bana o fırsatı verdikleri için. Her şey güzel ve yolunda” ifadelerini kullandı.

Pendiksporlu Welinton'dan Beşiktaş sözleri...

Brezilyalı sağ bek Cláudio Winck takımına 1 puanı getiren golü attı.

KASIMPAŞA - PENDİKSPOR (1-1) ÖZET İZLE

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Pendikspor, Beşiktaş'ın ardından Kasımpaşa'yla da deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Osman Özköylü'nün takımı ilk hafta evinde Hatayspor'dan 5 yemişti.

Oscar Romero'nun 45+7'de penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 0-1 önde tamamlayan Pendikspor 81'de Winck'in golüne engel olamadı. Trabzonspor'dan kiralanan sol bek Serkan Asan 90+1'de 2. sarıdan kızardı.

Süper Lig'in ilk 3 haftasında yenilgi yüzü görmeyen Kasımpaşa puanını 5 yaptı.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, İlker Takpak, Hüseyin Aylak

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu (Dk. 90 Saddiki), Gökhan Gül (Dk. 75 Selim Dilli), Aytaç Kara, Ben Ouanes, Hajradinovic, Gomis (Dk. 46 Erdem Çetinkaya), Fall

Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan Asan, Welinton, Rassoul, Sequeirra, Lusamba, Vukovic, Thuram (Dk. 66 Erencan Yardımcı), Romero (Dk. 66 Endri Çekici), Halil Akbunar (Dk. 84 Gökcan Kaya), Eze (Dk. 22 Görkem Bitin)

Goller: Dk. 45+7 Romero (Penaltıdan) (Pendikspor), Dk. 81 Winck (Kasımpaşa)

Kırmızı kart: Dk. 90+1 Serkan Asan (Pendikspor)

Sarı kartlar: Dk. 32 Hajradinovic, Dk. 45+2 Aytaç Kara, Dk. 72 Gianniotis (Kasımpaşa)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA / Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...