Pendikspor'da Galatasaray maçı öncesi üç kritik eksik

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pendikspor'da Galatasaray maçı öncesi üç kritik eksik

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Pendikspor ile Galatasaray yarın Pendik Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği maçta Galatasaray'dan puan koparmak isteyen Pendikspor üç futbolcu kamp kadrosuna alınmadı.

Siltaş Yapı Pendispor'da 3 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle Trendyol Süper Lig'de yarın Galatasaray ile oynanacak maçta görev alamayacak.

Pendikspor Kulübünün sosyal medya hesabından maçın kadrosu açıklanırken, tedavilerine devam edilen Görkem Bitim, Murat Akşit ve Emeka Eze'nin Galatasaray maçında forma giyemeyeceği bildirildi.

Siltaş Yapı Pendispor ile Galatasaray, Pendik Stadı'nda saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

https://twitter.com/PendiksporK/status/1730668042294600054

ZİYECH PENDİKSPOR MAÇINDA İLK 11'DE

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında yarın Pendikspor'a konuk olacak. İki takım ilk kez bir resmi maçta karşılaşacak

Ligde geride kalan haftalarda sarı-kırmızılılar 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 34 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Teknik direktör Okan Buruk, Ziyech'i bu maçta da ilk 11'de oynatacak.

Kırmızı-beyazlılar ise 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 13 puanla 16. sırada bulunuyor

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...