Pendikspor - Bodrumspor Spor Toto 1. Lig play-off finalini Abdulkadir Bitigen yönetecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pendikspor - Bodrumspor Spor Toto 1. Lig play-off finalini Abdulkadir Bitigen yönetecek

SPOR Haberleri

Pendikspor ile Bodrumspor arasında yapılacak Spor Toto 1. Lig play-off final maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Pendikspor ile Bodrumspor arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakası, 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 20.00'de Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 8 Haziran Perşembe günü Spor Toto Akhisar Stadı'nda yapılacak müsabakanın hakemleri, dijital atama yöntemi ile belirlendi.

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği final müsabakasında Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Mustafa Savranlar üstenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Zorbay Küçük olacak.

PLAY-OFF FİNALİ AKHİSAR'DA

Pendikspor ile Bodrumspor arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakası, 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 20.00'de Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak.

Yarı final eşleşmesinde Eyüpspor'u 1-0'ın rövanşında 2-0 deviren Bodrumspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma şansı elde etti. Muğla ekibi Pendikspor'u yenmesi durumunda kulüp tarihinin en büyük başarısını elde edecek.

Sezonu 3.sırada tamamlayan Pendikspor ise doğrudan finale kalan takım olmuştu.

Pendikspor - Bodrumspor Spor Toto 1. Lig play-off finalini Abdulkadir Bitigen yönetecek

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...