Pellegrini, Lescott transferi için şartını açıkladı

/ Kaynak: AA
Pellegrini, Lescott transferi için şartını açıkladı

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Joleon Lescott için Manchester City Menajeri Pellegrini'den açıklama geldi

Manchester City Menajeri Pellegrini, Beşiktaş'ın gündemindeki Lescott'un geleceğinin, gelecek tekliflere göre netleşeceğini bildirdi. nbsp;Basın toplantısı düzenleyen Manuel Pellegrini, Joleon Lescott'un transfer durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunma oyuncusuna herhangi bir resmi teklif gelmediğini belirten Pellegrini, İngiliz futbolcuyu ara transfer döneminde kadroda tutmak istediğini söyledi. Şilili teknik adam, "Joleon Lescott bizim için çok önemli bir oyuncu. Kontratı Haziran ayında sonlanacak. Durumu o zaman netleşir. Kiralık yollamayı düşünmüyoruz. Lescott'un geleceği, ara transfer döneminde alacağımız tekliflere göre netleşecek" dedi. nbsp; nbsp;Ada basını, Beşiktaş'ın yanı sıra Newcastle United ve Tottenham Hotspur'un da 31 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için çabalayacağını öne sürüyor.

nbsp;Pellegrini, takımın 21 yaşındaki İsveçli golcüsü John Guidetti'nin başka kulübe kiralanmasına izin vereceklerini de ifade etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...