Pektemek ve Holosko yolcu

Pektemek ve Holosko yolcu

SPOR Haberleri

Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yapılacak transferlerin ardından iki ismin kadroda yer almaması gerektiğini yönetime iletti.

Hücum bölgesinde Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Filip Holosko, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Cenk Tosun ve Karabükspor'da kiralık olarak forma giyen Eneramo gibi isimlere sahip olan Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörü Önder Özen, iki ismin satılması gerektiğini yönetim kuruluna rapor etti. Raporunda Almeida'nın yerine alınacak forvet sonrası hücum hattının şişeceğini ve forma şansı bulamayan isimlerin huzursuzluğa sebep olacağını yazan Özen, Holosko ve Mustafa Pektemek'in üzerini çizdi. Kanatlarda da oynayabilen Holosko'nun eski performansından uzak kaldığının altını çizen Özen, raporunda Fenerbahçe'nin ilgilendiği Mustafa Pektemek'e ayrı bir parantez açtı.
3 GOL ATABİLDİ
Geçen sezon sadece 3 gol atabilen Pektemek'in yeteneklerinin üst düzey olduğunu ancak alınacak yeni forvet sonrası genç futbolcunun Cenk Tosun'un da arkasında kalacağını ifade etti. Geçen yıl forma bulamadığı için mutsuz bir görüntü çizen milli oyuncunun da sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini belirten Özen, genç oyuncunun transferine izin verilmemesi halinde ocak ayında bonservissiz olarak başka bir takımla sözleşme imzalama ihtimalinin yüksek olduğunu ve Beşiktaş'ın bu durumda para kazanamayacağını raporuna ekledi. gt; Hüseyin EROĞUL


Gitmeye hazır
Mustafa Pektemek, Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakıyor. Geçen sezon Bilic'in de gözünden düşen genç futbolcu, sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini belirtti. Beşiktaş'ta forma giyebileceğini düşünmediğini yakın çevresiyle paylaşan 26 yaşındaki siyah-beyazlı futbolcunun yurt dışından birkaç kulübün de takibinde olduğu öğrenildi. nbsp;


İki Kartal Karabük'te
K.Karabükspor, Beşiktaş'tan Erkan Kaş ve Tanju Kayhan ile 3 yıllığına prensipte anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, iki oyuncuyla pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Erkan Kaş geçen yıl Karabük'te, Tanju da Elazığ'da kiralık olarak forma giymişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...