Patlama zamanı

Düzenleyen:
Patlama zamanı

SPOR Haberleri

Oynadığı futbol sebebiyle eleştiri toplayan Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam, "Mersin'de iyi bir futbolla hem 3 puanı hem de gönülleri kazanmalıyız" dedi

M.EMİN ULUÇ

Tarihinin en pahalı kadrosuna sahip olmasına rağmen oynadığı vasat futbol nedeniyle eleştirilen Fenerbahçe, Mersin deplasmanında şov yapmayı hedefliyor. Yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadıkları ancak bu sürecin geride kaldığını belirten Teknik Direktör Vitor Pereira, oyuncularına "Artık sadece kazanmak yetmez, taraftarlarımıza keyifli bir oyun sunmaya da mecburuz" talimatı verdi. Savunmada çok iyi iş çıkardıklarını belirten Portekizli çalıştırıcı, "Sıra hücumda da aynı etkinliği göstermeye geldi. İhtiyacımız olan her şeye fazlasıyla sahibiz. Sizden tek istediğim, br takım gibi oynayın ve oyun disiplinin koruyun" uyarısında bulundu. Mersin'in sıralamadaki yerine aldanmamaları gerektiğinin de altını çizen tecrübeli teknik adam, "Sakın rakibi küçümsemeyin" ikazını yapmaktan da geri kalmadı.
 Tüm hesaplar liderlik için
Milli maçlar için lige verilen arada hücum etkinliğini arttırmak için sürekli farklı taktikler deneyen Vitor Pereira, istediği verimi alamadığı için Mersin karşısında klasik kurgusuyla mücadele etme kararı aldı. Deplasman maçlarında forvet tercihini Fernandao'dan yana kullanması beklenen Portekizlinin Van Persie'yi yedek soyunduracağı ve kanatlarda Volkan Şen ile Nani'ye görev vereceği öğrenildi. Pereira'nın maçın gidişatına göre 4-2-3-1'den uzun zamandır üzerinde çalıştığı 4-1-4-1'e dönebileceği de belirtildi. Bu arada futbolcuların da kendi aralarında bir toplantı yaptığı öğrenildi. Volkan Demirel'in organize ettiği toplantıda oyuncular, "Artık gerçek bir takım gibi oynamaya ve Fenerbahçe'nin gücünü göstermeye mecburuz. Devre arasına lider girmemiz şart" sözleriyle birbirlerini motive etti.     

Patlama zamanı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...