Paşa'yIYıldırım çarptı!

Paşa'yIYıldırım çarptı!

SPOR Haberleri

Balıkesirspor, 10 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Kasımpaşa'yı 5-3'le geçen Bal-Kes nefes aldı.

Süper Lig'in 14. haftası çılgın bir maça sahne oldu. Ligde tek galibiyetini 3. haftada Galatasaray, karşısında alan Balıkesirspor, 10 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Kasımpaşa'yı 5-3'le geçen Bal-Kes nefes aldı. İlk yarısı 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle biten mücadelenin ikinci yarısı nefesleri kesti. Karşılaşmada üç asist yapıp bir de gol atan Sercan Yıldırım maça damgasını vuran isim oldu. İki takımın da savunmadan çok hücumu düşündüğü maçta Balıkesir'in gollerini 50'de Gökhan Ünal, 53'te Burak Çalık, 63'te Sercan Yıldırım, 78'de Ali Öztürk ve 90+5'te Muğdat Çelik atarken, Kasımpaşa'nın sayıları 8'de Scarione, 54'te Tunay Torun ve 80'de Donk'tan geldi. nbsp;
gt; Bahadır Demirçeviren / Balıkesir (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...