Paşa, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

/ Kaynak: AA
Paşa, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ı konuk edecek Kasımpaşa, rakibini yenerek hem yenilmezlik serisini sürdürmek hem de 2. sıradaki yerini korumak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı konuk edecek Kasımpaşa, rakibini yenerek hem yenilmezlik serisini sürdürmek hem de 2. sıradaki yerini korumak istiyor. Ligin 6. haftasında 29 Eylül 2013'te Eskişehirspor'a kaybettikten sonra üst üste oynadığı 5 maçı kazanan son 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrılan Kasımpaşa, haftaya lider Fenerbahçe'nin arkasında 2. sırada girdi. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan lacivert-beyazlılar, Beşiktaş'ı mağlup ederek rakibiyle arasındaki puan farkını açmayı da hedefliyor. Zorlu maç öncesi Kasımpaşa'nın 27, Beşiktaş'ın ise 26 puanı bulunuyor. Kasımpaşa, bu sezon seyircisinin önünde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Lacivert-beyazlılar bu maçlarda rakip fileleri 16 kez havalandırırken kalesinde 9 gol gördü. Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.
- Kasımpaşa'da 3 önemli eksik
Lacivert-beyazlı takımda zorlu maç öncesi 3 önemli eksik bulunuyor. Geçen hafta oynanan Medical Park Antalyaspor maçında kırmızı kart gören İlhan Eker ile Hollandalı futbolcu Ryan Babel, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Yine aynı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Adem Büyük de Beşiktaş maçında takımını yalnız bırakacak.
Kasımpaşa'nın Beşiktaş karşısında şu muhtemel 11'le sahaya çıkması bekleniyor:
Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Donk, Sancak Kaplan, Viudez, Castro, Kerem Şeras, Halil Çolak, Scarione, Malki.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...