Paris Saint-Germain tarihinde bir ilk! Ligue 1 devi, Güney Koreli orta saha Lee Kang In'i açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Paris Saint-Germain tarihinde bir ilk! Ligue 1 devi, Güney Koreli orta saha Lee Kang In'i açıkladı

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain geçen sezon La Liga ekibi Mallorca formasıyla 39 maçta forma 6 gol, 7 asistlik skor katkısıyla dikkat çeken Güney Koreli orta saha Lee Kang In ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki futbolcu PSG'nin bu yaz yaptığı 5. transfer, kulüp tarihindeki ilk Güney Koreli futbolcu oldu. Paris ekibi Lucas Hernandez transferini de aynı gün açıkladı.

Teknik direktörlüğe İspanyol çalıştırıcı Luis Enrique'yi getiren Paris Saint-Germain bu yaz 5. transferini açıkladı. Fransız devi, 22 yaşındaki Güney Koreli orta saha oyunucusu Lee Kang In'i kadrosuna kattı.

KANG IN LEE'DEN 5 YILLIK İMZA

Kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme imzalandığı bildirildi. PSG'ye imza atan ilk Güney Koreli futbolcu olan Lee Kang In, geçen sezon La Liga ekibi Mallorca'da 39 maçta forma giyerken 6 gol, 7 asistlik katkı verdi.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1677753555862577152

MALLORCA'YA 22 MİLYON EURO ÖDENDİ

Daha önce Sporting'in Uruguaylı defansif orta saha oyuncusu Manuel Ugarte için 60 milyon euro bonservis ödeyen PSG, Lee için ise 22 milyon euro ödedi. Ligue 1 şampiyonu bu yaz Real Madrid'den Marco Asensio ve İnter'in stoperin Milan Skriniar'ı bedavaya kadrosuna katmıştı.

Fransız santrforu Hugo Ekitike'nin ise Reims kulübünden 28 milyon euroya tapusu alındı.

LUCAS HERNANDEZ AÇIKLANDI

Sergio Ramos'la yolları ayıran PSG, Bayern Münih'in Fransız stoperi Lucas Hernandez'i 47 milyon euro bonservisle kadrosuna kattı. 27 yaşındaki savunmacıyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Bayern Hernandez için 2019 yazında Atletico Madrid'e 80 milyon euro ödemişti.

Paris Saint-Germain tarihinde bir ilk! Ligue 1 devi, Güney Koreli orta saha Lee Kang In'i açıkladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...