Pardon Hocam

Düzenleyen:
Pardon Hocam

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, futbolcusu teknik adamı ve adına spor kompleksi olan Şenol Güneş’e karşı da yenilmezliğini sürdürme hedefinde

Bir tarafta 2017’nin yenilmeyen ve yükselen değeri Trabzonspor, karşısında ise ligin efendisi Beşiktaş… Cumartesi günü Şenol Güneş Kompleksi’ndeki Medical Park Arena’da karşılaşacaklar. Maçı kendi içinde özel kılan durum ise bordo-mavililerin yaşayan önemli değeri eski futbolcusu, teknik adamı ve adı komplekse verilen Şenol Güneş’e karşı mücadele verecek olması ki, MP Arena’da şu ana kadar hem yenilgi yüzü görülmedi hem de gol yenilmedi. Karadeniz ekibi bu geleneğini, Şenol Güneş’in takımı Beşiktaş’a karşı da devam ettirme düşüncesinde. 
Taçlandıracağız
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu “Ligin ikinci yarısında Trabzonspor’a yakışan sonuçlar alarak Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı bir hâle geldik. Henüz hiçbir şey bitmedi. Her maça tek tek bakıyoruz. Buraya kazanarak geldik ancak hedeflerimiz doğrultusunda kayıp yaşamamamız gerekiyor. Beşiktaş’ı mağlup ederek aldığımız bu galibiyetleri taçlandırmak istiyoruz. Galatasaray maçında 33 bin 800 taraftar vardı. Bu rekorun kırılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...