Parasını alamayan hakemler maça çıkmadı

/ Kaynak: AA
Parasını alamayan hakemler maça çıkmadı

SPOR Haberleri  / AA

Genç erkekler basketbol müsabakasının hakemleri, daha önce yönettikleri karşılaşmaların ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle maça çıkmadı.

Atatürk Spor Salonundaki Yıldızlar Spor Kulübü ile Öz Adıyaman Spor arasında oynanacak genç erkekler basketbol müsabakasını yönetecek hakemler, daha önce yönettikleri karşılaşmaların ücretlerini alamadıklarını öne sürerek, maça çıkmadı. Basketbol İl Temsilcisi Metin Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakemlerin ücretlerini alamadığını, bu nedenle maça çıkmadıklarını söyledi.Hakemlerin birçoğunun çeşitli mesleklerde çalıştığını ifade eden Atalay, şöyle devam etti:"Hakemlerin birçoğu üniversite öğrencisi, dershane öğrencisi ve bazıları da aktif mesleği olmayan arkadaşlarımız. Hakem ücretlerinin zamanında ödenmesi konusunu yetkililere yazılı olarak ilettik. Bize 'bugün git, yarın gel' diyerek oyaladılar. Ücretlerin geçen hafta verileceği söylendi ancak paraları hala alamadık."
Sahaya çıkmayan hakemlere saygı duyduğunu vurgulayan Atalay, "Maçları yöneten yaklaşık 20 hakem arkadaşımız kasım ayından beri yönettiği maçların ücretini alamadı. Bu durumu spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum" diye konuştu.
Durumu öğrenerek spor salonuna gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. Bu arada, ışıkları yanmayan salonda uzun süre antrenman yapan iki takımların sporcuları, hakemlerin maça çıkmayacağını öğrenince salondan ayrıldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...