PAOK, eski Beşiktaşlı Kagawa'yı gündemine aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haberler
PAOK, eski Beşiktaşlı Kagawa'yı gündemine aldı

SPOR Haberleri  / Haberler

PAOK, Fenerbahçe'ye transfer olan Dimitrios Pelkas'ın yerine bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Japon futbolcu Shinji Kagawa'yı kadrosuna katmayı planlıyor.

Ülkemizde Beşiktaş forması terleten Kagawa'nın yeni adresi Yunanistan olabilir. Son olarak La Liga 2 takımı Zaragoza'da forma giyen ve sözleşmesi feshedildikten sonra serbest kalan Japon oyuncuya PAOK talip oldu.

Shinji Kagawa'nın Zaragoza'dan yüksek maaşı nedeniyle ve yabancı sınırında yer açabilmek amacıyla gönderildiği ortaya çıkmıştı.

PAOK, eski Beşiktaşlı Kagawa'yı gündemine aldı

PELKAS YERİNE KAGAWA
10 numara oyuncusu Pelkas'ı Fenerbahçe'ye satan PAOK, bu mevki için serbest oyuncu konumunda bulunan 31 yaşındaki Kagawa'yı gündemine aldı.

PAOK ayrıca, birkaç sezon önce Galatasaray'ın da transferi için yoğun çaba sarf ettiği Kwadwo Asamoah'ı da transfer hedefleri arasına aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...