Ozzy ile 2021'e

Düzenleyen:
Ozzy ile 2021'e

SPOR Haberleri

“Avrupa’da 25 milyon avroya bile onun gibisini bulamayız” diyen Başkan Fikret Orman, genç yıldızla devre arasında masaya oturup sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak

Beşiktaş geçen yıl şampiyonluğu kucaklarken, yıldızı en çok parlayan isimlerden biri de Oğuzhan Özyakup olmuştu. Öyle ki, Başkan Fikret Orman, Antalyaspor’da top koşturan Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o’yu kadroya katmak isteyince, Teknik Direktör Şenol Güneş, “Onu alırsan sistem değişir ve takımdan Oğuzhan’ı kesmek zorunda kalabilirim” deyince bu fikrinden hemen vazgeçmişti. Geçtiğimiz günlerde Radyospor’a “Oğuzhan için Sevilla’dan resmi teklif aldık. Çok istediler ama ‘bir yere göndermeyiz’ deyip konuyu kapattık. Onun gibisini Avrupa’da 25 milyon avroya alamayız” açıklamasını yapan Başkan Fikret Orman’ın devre arasında genç yıldızla masaya oturmayı planladığı öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Oğuzhan’ın 2018’de bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatma kararı aldı. 

Değerini 35’e katladı

Beşiktaş böylece başta eski kulübü Arsenal ve Sevilla olmak üzere birçok kulübün radarında bulunan Oğuzhan’ı uzun süreliğine ‘bağlamış’ olacak. Beşiktaş’a geldiğinden bu yana müthiş bir çıkış yakalayan Oğuzhan, 3 yılda değerini 35’e katlamış durumda. Gurbetçi yıldız, son 10 yıldır ‘En değerli oyuncu’su hep yabancılardan çıkan Süper Lig’de bu geleneği bozup bir Türk futbolcu olarak ligin en pahalı ismi haline geldi. Sneijder’in değer kaybetmesi, Nani’nin Türkiye’den ayrılmasıyla Muslera ile birlikte zirvede yer alan genç oyuncu transfermarkt’taki 14 milyon avroluk değeri ile Spor Toto Süper Lig’in en değerli oyuncusu olmayı başardı. Beşiktaş’ın 400 bin avroya Arsenal’den aldığı Oğuzhan değerini en çok katlayan isimlerin başında geldi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...