Özyakup hem hancı hem de yolcu gibi konuştu

Düzenleyen:
Özyakup hem hancı hem de yolcu gibi konuştu

SPOR Haberleri

“Beşiktaş’a bağlıyım ama aynı zamanda Avrupa’da bir kulüp hedefim var. Belki bir gün başkanımızın reddedemeyeceği bir teklif gelir.”

Beşiktaş’ın Oğuzhan’ı, Özyakup’u Özyakut’u o... 2012’de Arsenal’den 500 bin avroya aldığı ve şimdi 15 milyon avroları telaffuz ettiği değeri... Siyah-beyazlıların kaptanları Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal dün basının karşısındaydı. Hâliyle en çok merak edilen Oğuzhan Özyakup’un transferle ilgili düşünceleriydi. Her transfer döneminde ayrılığı gündeme gelen ve Roma’nın 2 sezondur yakından ilgilendiği Ozzy, kalıcı mesajlar verdi ama ayrılık konusunda da kapıyı tam kapatmadı. 24 yaşındaki Kartal’ın lideri “Son 1-2 aydır transfer iddialarına cevap veriyorum. Öncelikle şunu belirteyim; Benim buraya (Beşiktaş’a) ne kadar bağlı olduğumu herkes biliyor. Aynı zamanda Avrupa’da hedefleri olan bir kulüpte oynama isteğimi de söylüyorum. Belki bir gün başkanımıza reddedemeyeceği bir teklif gelirse olur. Avrupa Ligi’ndeki başarımız ve Lyon maçındaki üzüntümüz benim içimde kaldı. Şu anda amacım bu sene de Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak” dedi. 4-5 farkla kazandıkları maçlardan bile dersler çıkardıklarını ifade eden ve Şenol Hoca’nın hep daha iyi olmaları konusundaki motivasyon gücünü de öven Oğuzhan, 10 numaralı forma isteği konusunda ise “Henüz numaralara karar vermedik” diye konuştu. 
Kaptanlar ne dedi?
TOLGA ZENGİN: Yeni sezon öncesi her şey güzel gidiyor. Geçen sene çok az şans buldum ama bulduğumda da elimden geleni yaptım. Şampiyonlar Ligi’nde hedefimiz gruptan çıkmak ve ligde de üst üste üçüncü şampiyonluğu yaşamak. Hocamızın eğitici yönü var ve hep daha iyisini yapmamızı istiyor. Bizim elimizdeki forvet Cenk Tosun. Aynı zamanda millî takımın da forveti. Bir transfer yapılırken ötekinin de emeklerini yok saymamak gerek.
NECİP UYSAL: Takımda eksiklik görmüyorum. Gidenin yeri doluyor. Zaten iki senedir şampiyon oluyoruz ve büyük bir kulübüz. Bu sene de iyi futbol oynayarak şampiyon olmak istiyoruz. Hocamızın mükemmeliyetçi bir yapısı var. En iyisini istiyor. Bizler daha iyi çalışıp hocamızın istediği seviyeye gelmek durumundayız.

,Zafere kanatlan

Son 2 sezonun şampiyonu ve yeni sezonun da en güçlü adayı Beşiktaş’ta yeni sezonun formaları ilk olarak sosyal medyadan tanıtıldı. Adidas Türkiye tarafından “Zafere kanatlan” sloganıyla tasarlanan üç tip forma  siyah-beyaz parçalı, beyaz ve gri renklerde... İlk izlenime göre (futbolcular dâhil) beyaz en çok beğenilen forma olurken gri forma ise çok eleştirildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...