Özlenen Kanarya

Özlenen Kanarya

SPOR Haberleri

THY Euroleague’de bu sezona kötü başlayan sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da kazandı ve dört maçlık yenilgi serisine de son verdi.

THY Euroleague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 17. hafta maçında deplasmanda Olimpiakos ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Yunan ekibini 96-87’lik skorla yenerek üst üste dört maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelenin ilk çeyreğini Obradovic’in ekibi 22-20 önde geçti. İkinci periyotta gaza basan Sarı Kanaryalar, Melih Mahmutoğlu, De Colo ve Sloukas’ın üçlük yağmuruyla farkı açtı ve soyunma odasına 52-40’lık skorla üstün girmeyi başardı. Üçüncü çeyreğe de 9-2’lik seriyle başlayan Fenerbahçe farkı da 19 sayıya çıkardı: 61-42.

Altıncı galibiyet
Olimpiakos moladan sonra daha iyi savunma yapmaya başladı ve 18-4’lük seriyle farkı 4’e indirdi. Periyodun sonuna doğru üst üste sayılar bulan temsilcimiz, final bölümüne girilirken arayı tekrar açtı: 74-61. Savunmasını daha da sertleştiren Fenerbahçe bitime 5 dakika kala 84-72 öndeydi. Sonlara doğru Olimpiakos farkı azaltmaya çalışsa da Fenerbahçe Beko, karşılaşmayı 96-87’lik skorla kazandı. Bu sezonki altıncı galibiyetini alan sarı-lacivertliler, 9 Ocak Perşembe günü deplasmanda Baskonia ile karşılaşacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...