Özkan Olcay 'Fatih Terim'in de Mancini'nin de egosu yüksek'

Özkan Olcay 'Fatih Terim'in de Mancini'nin de egosu yüksek'

SPOR Haberleri

Divan Kurulu'nda konuşma yapan 2. başkan Özkan Olcay, Fatih Terim'in de Mancini'nin de egosunun yüksek olduğunu söyledi.

Divan Kurulu'nda yönetim adına eleştirilere 2. başkan Özkan Olcay, cevap verdi. Olcay, Mancini'nin Fatih Terim'den iki kat fazla maaş aldığını yalanlayarak, "Terimsabit 3 milyon 125 bin, Mancini ise sabit 3 milyon 500 bin euro aldı. Ayrıca Mancini, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ekstra para istemedi" dedi. Olcay, Terim'in TFF ile sözleşme imzalamadığı iddiası için de, "Böyle bir şey varsa; TFF, elemanına sözleşme imzalatmadığı için büyük yanlış yapmıştır" ifadesini kullandı. Olcay, Mancini'yi överek, "Mancini çok eleştiriliyor ama M.City'yi 44 yıl sonra şampiyon yapmış. Egosu yüksek, Terim'in de egosu yüksek. İdare etmek de bir mesele; sabırlı olacaksınız" yorumunu yaptı. Olcay, kongre iddialarına ise "Tüzüğümüzdeki 92. madde, belirtilen esaslar çerçevesinde. G.Saray'ın seçimi 22 Haziran'da yapılmıştır. Tüzüğümüze göre mütaakip seçimler 3 sene sonra yapılacaktır. Onun dışındakiler spekülasyondur" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...