Özbek'ten puanlama sisteminin değişeceği iddialarına tepki: Öyle bir şey olmayacak

- Güncelleme:
Özbek'ten puanlama sisteminin değişeceği iddialarına tepki: Öyle bir şey olmayacak

Spor Haberleri

Okan Buruk’la görüşen G.Saray Başkanı “Buna izin vermeyiz. Kulübümüzün hakkını savunuruz. Siz sahaya odaklanın” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Ligde bir maçı eksik Fenerbahçe’nin altı puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, Adana Demispor maçıyla yeni bir galibiyet serisinin planlarını yapıyor. Son dönemde dile getirilen puanlama sisteminin değişeceği yönündeki tartışmalar takımdaki moralleri bozarken başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk’u arayarak ‘Biz buna izin vermeyiz. Asla öyle bir şey olmayacak” garantisini verdi. 

ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ

Tarihî rakiplerine karşı farkı açmışken alınacak aksi bir kararı asla kabul etmeyeceklerini söyleyen Özbek “Tartışmaları kafaya takmayın. Biz yönetim olarak Galatasaray’ın hakkını sonuna kadar her mecrada savunuyoruz. Siz futbola odaklanın ve alıştığımız güzel oyunu kalan haftalarda oynayın. Biz şampiyon olacağız, size güvenimiz tam” diyerek spekülasyonlara kulak asmamalarını istedi.

YEDİ TARAFTARA SÜRESİZ MEN

Kadıköy’deki Sevilla maçını sabote edenlere yönelik araştırmalar sürüyor. Sahaya yabancı madde atıp oyunun soğumasına sebep olarak Sevilla’nın ekmeğine yağ sürenlerden yedisi tespit edildi. Bu kişilerin süresiz olarak stada girişi yasaklandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...