Özbek yalnız kaldı

Düzenleyen:
Özbek yalnız kaldı

SPOR Haberleri

En büyük destekçisi Duygun Yarsuvat'la süreç içerisinde ters düşen Dursun Özbek’i aynı grup içerisindeki Hamdi Yasaman da bombaladı

Galatasaray'da "olağanüstü seçim" sesleri yükseliyor. Dursun Özbek ve yönetiminden memnun olmayan muhalifler, geçtiğimiz günlerde seçime gidilmesi için gerekli imza çalışmalarına başlamıştı. Dursun Özbek'in karşısındaki grup, bir dönem Özbek'in beraber yürüdüğü güçlü isimleri de yanlarına çekmeyi başardı. Olağan mali genel kurulda bazı yöneticilerin kulübü tanımadığını belirterek, tavrını ve rengini belli eden eski başkan Duygun Yarsuvat'ın da seçimden yana olduğu ifade edildi.
Başkan olmayı düşünüyorum
Duygun Yarsuvat yönetiminde yer alan ve o dönem Dursun Özbek'in yol arkadaşı olan sarı-kırmızılı camianın önemli ismi Hamdi Yasaman da, G.Saray Başkanın erken seçime gitmesi gerektiğini söyledi. Yasaman yaptığı açıklamada, "Dursun Özbek seçime yanaşmıyor ama futbolda durum çok kötü. Mecburen seçime gidecek, yoksa durum daha da kötüleşecek. Başkan adayı olmayı düşünüyorum" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...