Özbek Fenerbahçe'ye yüklendi: 20 senedir neredeydiniz?

- Güncelleme:
Özbek Fenerbahçe'ye yüklendi: 20 senedir neredeydiniz?

SPOR Haberleri

“Finansal kriz yaşıyoruz bunu konuşan var mı, yok. Başarısızlık diz boyu olmuş, her işi bıraktık, ‘Milattan önce benim yıldızlarım vardı, nerede?’ bunu konuşuyoruz…”

Galatasaray, Medicana Sağlık Grubuyla sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Törene katılan başkan Dursun Özbek, beş yıldız tartışmalarıyla ilgili olarak TFF ve Fenerbahçe’ye yüklendi. “İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. Bu örneği daha önce de verdim” diyen Özbek “Bana göre bunları tartışmanın Türk futboluna beş kuruşluk değeri yok. Olay çok net ve tartışmaya kapalı. 2001-02’de TFF beş şampiyonluğa bir yıldız kararını TFF aldı. 20 sene sonra bazı arkadaşların aklına bu geliyor. 20 senedir neredeydiniz? TFF’nin komisyon kurma kararı kendini inkâr eden bir karar” dedi.

DEV SPONSOR GELİYOR

“Finansal kriz yaşıyoruz bunu konuşan var mı, yok. Başarısızlık diz boyu olmuş, her işi bıraktık, ‘Milattan önce benim yıldızlarım vardı, nerede?’ bunu konuşuyoruz” ifadelerini kullanan Özbek, konuyu Tahkim’e taşıyacaklarını da dile getirdi. Kulübe 40-50 milyon dolarlık sponsor geliri sağlamak istediklerini söyleyen Özbek “Galatasaray, Türkiye’deki en büyük sponsorluk anlaşmasını yapacak. Yakında göreceksiniz. Açıklamaya korkuyoruz. Her transferimiz taklit edildiği gibi, her projemiz de taklit ediliyor. Sataşmalar oluyor, bu yüzden gizli tutuyoruz” sözlerini kullandı. 

İCARDİ'DE GERİ SAYIM

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, transferlerle ilgili konuştu. Sarı kırmızılı taraftarların yolunu gözlediği Mauro İcardi konusunda herhangi bir problem yaşanmadığını söyleyen Timur “Eşiyle ilgili sağlık durumu var. Az kaldı, birkaç test var. Ondan sonra gelecekler. Cedric Bakambu için bir şey diyebilmem mümkün değil. İlk olarak boş olan yerleri dolduracağız. Transferini sonlandıracağız üç dört oyuncu daha var. Onlar da 2. Tur’dan önce olacak. Mauro’nun da gelişi, eşinin yapılacak testlerine bağlı” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...