Ozan'ın yeri belli oldu

Düzenleyen:
Ozan'ın yeri belli oldu

SPOR Haberleri

İspanyol ve Portekiz kulüplerini peşinde koşturan Ozan Tufan Avrupa’nın batı kıyılarında forma giyecek

Fenerbahçe’nin yeni sezonda kadroda düşünmediği Ozan Tufan ya İspanya’ya gidecek ya Portekiz’e. 22 yaşındaki milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, İber Yarımadası’ndaki takımlarla görüşüyor. Adı ilk başta La Liga’dan Deportivo ve Real Sociedad’la anılan Ozan için bugün Portekiz’den Benfica, Sporting Lizbon ve Braga’nın isimleri geçiyor. Genç yıldızın satılık mı yoksa kiralık mı gideceği ise henüz netlik kazanmış değil. Fenerbahçe, 7 milyon avro bonservis ödeyerek kattığı Ozan’dan zarar etmek istemediği için ince eleyip sık dokuyor.
İstanbul yaramadı
Yönetim, 2020’ye kadar sözleşmesi olan Ozan Tufan’ı ya aldığı paraya satmak istiyor ya da yüksek bir bedelle kiralamayı planlıyor. Kesin olan tek şey Ozan Tufan’ın önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de olmayacağı. Yönetim ile Aykut Kocaman’ın bu konuda hem fikir olmasının sebebi ise Ozan’ın özel hayatı. Genç oyuncunun, uyarılara kulak asmadan bildiğini okuması sabırları taşırmış durumda. Ahmet Bulut da İstanbul’un cazibesine kapılan futbolcusunu Türkiye’den uzaklaştırıp henüz çok gençken tükenmekten koruma çabasında.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...