Ozan Kabak'ın İstanbul rüyası gerçekleşecek mi? Liverpool'dan bir adım daha

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Ozan Kabak'ın İstanbul rüyası gerçekleşecek mi? Liverpool'dan bir adım daha

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Ligdeki kötü performansıyla eleştirilen Liverpool, Devler Ligi'nde yoluna firesiz devam ediyor... Ozan Kabak'lı Liverpool, 16 yıl sonra İstanbul'da düzenlenecek finale bir adım daha yaklaştı.

 Liverpool, ilk maçta 2-0 yendiği Leipzig'i rövanşta da aynı skorla mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kaldı. İngiliz ekibinde maça 11'de başlayan Ozan Kabak, 90 dakika sahada kaldı.

Bir kez daha Puskas Arena'da oynanan mücadelede ilk yarıda gol sesi çıkmazken, maçın son anlarında Salah sahne aldı ve Liverpool'u öne geçiren golü kaydetti. Son sözü 74. dakikada Mane söyledi. Liverpool, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Leipzig'i rövanşta da aynı skorla geçerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

OZAN KABAK NASIL OYNADI?

Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final öncesi Liverpool ile çeyrek finale çıkma başarısı gösteren Ozan Kabak da ayrı bir heyecan içinde. 16 yıl sonra İstanbul'da düzenlenecek finalde yer almak Ozan Kabak'ın en büyük rüyası.

Liverpool'da Ozan Kabak, maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Ozan Kabak'ın Leipzig maçı istatistikleri;

- Topla buluşma: 42
- Pas: 36
- Pas başarı yüzdesi: % 77.8
- Rakip yarı sahada pas isabeti: % 44.4
- İkili mücadele: 5/1
- Hava topu mücadelesi: 4/0
- Pas arası: 2
- Uzaklaştırma: 1

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...