Otistik Sporcu Ege Deniz, Dünya Şampiyonası'na uğurlandı

/ Kaynak: CHA
Otistik Sporcu Ege Deniz, Dünya Şampiyonası'na uğurlandı

SPOR Haberleri  / CHA

Avrupa Yüzme Şampiyonu otistik milli sporcu Ege Deniz 14-25 Ağustos 2013 tarihinde düzenlenecek INASFID Dünya Yüzme Şampiyonası'na uğurlandı.

Avrupa Yüzme Şampiyonu otistik milli sporcu Ege Deniz 14-25 Ağustos 2013 tarihinde düzenlenecek INASFID Dünya Yüzme Şampiyonası'na uğurlandı. Avrupa Yüzme Şampiyonu otistik milli sporcu Ege Deniz 14-25 Ağustos 2013 tarihinde düzenlenecek INASFID Dünya Yüzme Şampiyonası'na uğurlandı. Atatürk Havalimanı'na gelen şampiyon sporcu Ege Deniz ve ailesi basın mensuplarına yolculuk öncesi açıklama yaptı. Ege Deniz'in annesi Bahar Deniz, çocuğuyla çok gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi: " Son durumu gayet iyi kızımızın. İnşallah Ege Deniz Dünya Şampiyonu olarak ülkemize geri dönecek. Zihinsel engelli kategorisinde yarışan Ege Deniz ülkemize ilk madalyayı getireceğine inanıyoruz. Ege Deniz'in başarı süreci çok hızlı oldu. Beraber çok çalıştık. Ege şimdi yola çıktı. Çok mutluyuz. " Ege Deniz ise şampiyon olacağını söyledi. Öte yandan Ege Deniz'i ilk günden beri çalıştıran teknik hocası Halil Kargulu, "Bugüne kadar ki başarılarıyla bize gösteriyor ki yine başarılı olacağını inanıyoruz. Bizim istediğimiz vardır ki bu kadar başarılı olan Ege Deniz'e hem federasyonumuz hem de devletimizin destek vermesidir. "ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...