Osayi üçlük attı, Fenerbahçe araya lider girdi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Osayi üçlük attı, Fenerbahçe araya lider girdi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı lacivertliler Avrupa dönüşü çıktığı Ankara’daki karşılaşmada Osayi Samuel’in golüyle üç puan kazandı, çok değerli bir galibiyet elde etti. Millî araya lider girdi

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de sezona iki maçta iki galibiyetle başlayan ve hem Türkiye’de hem de Avrupa’da doludizgin ilerleyen Fenerbahçe, üçüncü maçında deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oldu. Eryaman’da neredeyse tıklım tıklım tribünlerin önünde oynanan 90 dakika büyük bir heyecan fırtınasına sahne oldu. Twente yorgunu sarı lacivertli takım Ferdi’nin de yokluğunda istediği oyunu oynayamasa da zorlu deplasmanda sahadan üç puanla ayrıldı.

GOLSÜZ İLK YARI

Karşılaşmada ilk net gol fırsatını yakalayan takım sezon başından beri Fenerbahçe’nin en fazla süre alan isimlerinden olan İsmail’in kendi yarı sahasındaki top kaybını iyi değerlendiren Ankaragücü oldu. Cephas’ın 33. dakikada çektiği şutta Livakovic transferine rağmen yabancı sınırının da etkisiyle maça 11’de başlayan İrfan Can gole izin vermedi. 41’de Tadic’in pasında topla buluşan Dzeko’nun şutu az farkla dışarı çıkınca devre golsüz sona erdi: 0-0.

İSMAİL KIZARDI

İkinci yarıya daha dengeli bir oyunla başlayan Fenerbahçe’de 54’te Tadic önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Tabelayı değiştiren gol ise 60’ta Dzeko’nun pasında topla buluşan Osayi-Samuel’den geldi. İngiliz oyuncu ceza sahasında önünde bulduğu topu sert bir şutla filelere gönderdi. Son bölümde baskısını artıran Ankaragücü güçlü rakibine zor anlar yaşatırken, İsmail’in 84’te atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlayan Fenerbahçe üç puanı aldı: 1-0.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...