Orman: 'Yıldızları sponsorlar bitirecek'

Orman: 'Yıldızları sponsorlar bitirecek'

SPOR Haberleri

Transfer bütçesini 12 milyon avro olarak açıklayan siyah-beyazlı yönetim, orta saha ve forvete alınacak havalı isimleri de finansörlere fatura edecek.

Transferde verimlilik esasına dayalı bir politika izlemek isteyen ve bunun için çalışmalarını gizlice yürüten Beşiktaş, bu sezon mutlaka gerçekleştirmeyi planladığı yıldız transferini sponsorlarla çözmenin hesaplarını yapıyor. Başkan Fikret Orman tarafından açıklanan 12 milyon avroluk transfer bütçesini sağ bek ve stoperde kullanmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, orta saha ve forvete alınacak havalı isimleri de sponsorlarına fatura edecek. Yıldız oyuncuların yüksek maliyetinin kulübün ekonomik durumunu sarsacağından endişe eden Başkan Fikret Orman, transfer çalışmalarının öncesinde sponsorlarla görüşmelerini de gizlice yürütüyor. Kulübü ekonomik düzlüğe çıkarmak için yıl içinde birçok firmayla sponsorluk anlaşması imzalayan Başkan Orman, ikili ilişkilerini de kullanarak transferleri kulübün kasasını sıkboğaz etmeden bitirmeye çalışacak.
Danny yeniden gündemde
Bitme aşamasına gelen Diego'nun Fenerbahçe'yle anlaşması üzerine yeni arayışlara başlayan Beşiktaş, Zenit'te forma giyen Danny'yi tekrar gündemine aldı. Milan'dan Kaka ve Robinho ile temas kuran ancak iki ismin de yüksek maliyeti nedeniyle şimdilik Brezilyalılardan vazgeçen siyah-beyazlılar, kulübünden ayrılmaya sıcak bakan Danny için gelecek hafta bir görüşme gerçekleştirecek. Teknik Direktör Slaven Bilic'in de onay verdiği Venezuela doğumlu Portekizli oyuncu için siyah-beyazlı yönetim satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğini düşünüyor. gt; nbsp;Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...