Orman: Topal'ı da isterim

Düzenleyen:
Orman: Topal'ı da isterim

SPOR Haberleri

“İkisi de kaliteli ve ahlaken beğendiğimiz oyuncular. Takımımızda görmek isteriz. Ama olmazsa da sonu ölüm değil”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara’daki  TFF Genel Kurulu’nda konuştu, transfere dair önemli mesajlar verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Ağlaya ağlaya stat yaptılar” sözüne “Kem söz sahibine aittir” yorumunu yapan ve konuyu kapatan Orman, Fenerbahçe ile mukaveleleri biten ve bonservisleri elinde olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’ün durumunu değerlendirdi. İki ismin de kaliteli ve ahlaken beğendiği oyuncular olduğunu söyleyen Orman sözlerine şöyle devam etti: 
Egosantrik durumlar
“Beşiktaş’ın bütçesi var, yönetilme şekli var, başkanının bir duruşu var, hocasının bir duruşu var. Kimse için özel bir durumumuz yok. Çok önemli oyuncular, milli oyuncular. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül takımımızda görmek istediğimiz oyuncular. Özellikle Gökhan da Mehmet de kaliteli oyuncular ama olmazsa da ölüm olacak bir şey değil bizim açımızdan. Yöneticiler çoğunlukla egosantrik olarak, ‘o transferi yaptım, bitirdim’ demek için taviz verirler. Ben hep söylüyorum, bizim işimize gelirse transfer yaparız işimize gelmezse yapmayız. Hiç böyle egosantrik durumumuz da yok. Biz bütçemize bakıyoruz” 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...