Orman: Lider çıkacağız

Düzenleyen:
Orman: Lider çıkacağız

SPOR Haberleri

Sakat oyuncuların iyileştiğini, takımın da ritmini bulduğunu söyleyen Başkan Orman, “Önce Kayseri sonra da Napoli’yi yeneceğiz. Hedefimiz gruptan lider çıkmak” dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bakırköy turuna çıktı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Kaymakam Adem Öztürk’ü makamında ziyaret eden siyah-beyazlılar daha sonra da 100. Yıl Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni lokalinin açılışını yaptı. Başkan Orman, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olduklarını söylerken, “Şu anda İstanbul’da adeta yazdan kalma çok güzel bir havayı yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da önce Kayseri sonra da Napoli’de bizim havamız iyi olacak. Aboubakar’ın ailesi İstanbul’a geldi, bundan sonra ondan patlama bekliyoruz. Takımımızın önemli silahı Oğuzhan da hazır hale gelecek. Beşiktaş takımındaki bütün futbolcularımız çok ahlâklı. Zaman zaman sakat oldukları halde oynama istekleri de bundan kaynaklanıyor” dedi. 
Bir ilki gerçekleştireceğiz
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Öncelikle Sayın Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Başkan Fikret Orman’ın her zamanki sıcaklığı ve dostluğundan ötürü fanatik bir Galatasaraylıyım ama bu gidişle Beşiktaşlı olacağım. Napoli deplasmanında da Beşiktaş’ımızı tribünden destekleyeceğim” dedi. Başkan Kerimoğlu’nun sözleri üzerine Başkan Orman da “Başkanın ayağı Beşiktaş’a uğurlu geliyor, Napoli maçı bizimdir” dedi. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan lider olarak çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Orman, “Hem ligde hem de Avrupa’da iddialıyız. Devler Ligi’nde gruptan lider çıkarak bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...