Orman: Kiev'i ikna edeceğim

Orman: Kiev'i ikna edeceğim

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı, yakın çevresine "Demba Ba transferinde nasıl ki Chelsea ile anlaştım. Dinamo Kiev ile de el sıkışacağım" dedi.

Topu ileriye taşıyacak ofansif orta saha için aylardır çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Belhanda'ya yoğunlaştı. Lanzini'de yaşanan pürüzlerin ardından ocak ayında gündeme gelen Faslı oyuncu için Dinamo Kiev'le pazarlık masasına oturan Beşiktaş, Ukrayna temsilcisini ikna etmenin yollarını arıyor. Orta saha takviyesi için 6 milyon avroluk bütçesinin tamamını bu transfer için gözden çıkaran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu transferde en çok pazarlık yeteneğine güveniyor. Siyah-beyazlıların 1 numaralı isminin yakın çevresine "Demba Ba transferinde nasıl ki Chelsea ile anlaştım. Dinamo Kiev ile de el sıkışacağım" dediği belirtildi. Chelsea ile yapılan ilk görüşmede 13 milyon avro olan bonservis bedelini 6 milyon avroya indirerek Demba Ba'ya imza attıran Başkan Orman, Gökhan Töre için Rubin Kazan'la yapılan görüşmelerde de başarılı olmuştu. Gökhan için kapıyı 7.5 milyon avrodan açan ve aylar süren pazarlıklara rağmen geri adım atmayan Rubin Kazan, Başkan Orman'ın ısrarı sonrası 3 milyon avro indirim yaparak 4.5 milyon avroya genç futbolcuyu satmaya onay vermişti. Henüz, Dinamo Kiev'i 6 milyon avroya ikna edemeyen siyah-beyazlılar, transfer görüşmelerine devam etme kararı aldı.
Bilic'in favorisi Lanzini
Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in gönlünün hâlâ Lanzini'den yana olduğu öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın "Üstüne para verseler almayacağım" demesine rağmen Lanzini'nin sistemine en uygun isim olduğunu düşünen Hırvat teknik adam, Bryan Ruiz ve Marko Marin isimlerine de onay verdi. Ancak, Bilic'in Belhanda transferiyle daha etkili bir orta sahaya sahip olacaklarını söylediği belirtildi. gt; Hüseyin EROĞUL

L'queipe: İmza atmaya yakın
Dinamo Kiev'le 2017 yılına kadar kontratı bulunan Belhanda, Ukrayna'da yaşanan iç karışıklıkların ardından Kiev'den ayrılmayı kafasına koyduğunu kulübüne bildirdi. Bu arada Fransızların önde gelen gazetesi L'queipe, Faslı oyuncunun Beşiktaş'ta oynamak istediğini ve kısa süre içinde imzaların atılacağını yazdı. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...