Orman hedef büyüttü! Sıra Avrupa'da

Düzenleyen:
Orman hedef büyüttü! Sıra Avrupa'da

SPOR Haberleri

Sevilla'dan büyük bütçemiz var. Dnipro'nun neredeyse 2 katıyız. Artık Avrupa'dan bize kupa gelmeli...

Çok çile çekti Fikret başkan ve ekibi... 2012'de göreve başladığında kayyuma devri konuşulan, kapısına icraların dayandığı bir enkaz devralmıştı. 3 sezon evsizdi takımı. 'Feda'dan 'Cefa'ya şimdi de 'Sefa'ya ulaşan zorlu sürecin sonunda hak ettiği sevinci nihayet yaşadı Beşiktaş'ıyla... Üstelik bütün bu bunalımlı yılların içinde gıcır gıcır bir de stat yaparak... Dün futbolcuları Tolga Zengin, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup'la birlikte TRT Spor'a konuşan Orman, yıllarca çektiği çilelerin sonunda gelen şampiyonluğa rağmen yine de kibirden ve zafer sarhoşluğundan uzak ama çıtası yükselmiş sözler kullandı. 
Ozzy her takıma gidemez!
"Hep birlikte şampiyonluğu kazandık. Tüm ekibi kutluyorum. Oğuzhan artık Beşiktaş'ın bir sembolü. Olcay ve Tolga da öyle. Onlar artık Beşiktaş'tan kopamazlar. 10 sene spor hayatlarına devam edecekler ama benim camiamda devam edecekler. Belki başkanlık yapacaklar" diyen Orman, "Oğuzhan ile aramızda inanılmaz bir sevgi bağı var. Avrupa'ya gitmek isteyebilir. Hedefleri olabilir. Gidecekse, Chelsea'ye gitsin. Potansiyeli de zamanı da var. Mesela Lazio istedi. Ne yapacak Oğuzhan, Lazio'da? İtalya Ligi aşağı düşüyor, Lazio da orta seviye bir takım. Ama Juventus'a gidecekse Beşiktaş da ona elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır" sözlerini kullandı. 
5-6 kupa daha gelmeliydi
Hedeflerinin Avrupa'da kupa olduğunu aktaran Başkan Orman, "2000'de Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı almasından sonra Türkiye'ye o kupanın 5-6 kez daha gelmiş olması gerekiyordu. Bizim kulüplerimiz, tesislerimiz çok iyi. Coşkulu bir taraftar grubumuz var. Neden biz de bunu başaramayalım. Futbolculara baktığımızda, Sevilla'dan daha büyük bütçeli takımız. Dnipro'nun iki katıyız. Bizim Avrupa kupalarını buraya getirmemiz lazım" şeklinde konuştu. 
Güneş çok farklı bir hoca...
Yönetime geldiğinde Şenol Güneş ile çalışmak istediğini aktaran Başkan Orman, "Şenol müthiş bir insan. Hiç B planı yok. Sağlam karakterli biri. Beşiktaş'ta Samet Hoca ve Bilic ile çalıştık. Hepsinin kendine göre farklı özellikleri var ama Şenol Hoca müthiş bir insan. Beşiktaş'a daha evvel gelseymiş, 5-6 şampiyonluğumuz daha vardı. İlk geldiğimde Şenol Hoca ile çalışmak istiyordum ama Trabzon'daydı. Sonra denk gelmedi" değerlendirmesi yaptı. 
Mario’ya başka teklif gelirse...
Mario Gomez'i takımda istediklerini dile getiren Orman, "Mario çok düzgün bir arkadaş. Beşiktaş'a da iyi adapte oldu. Ama ona da bu golü attıran bir ekip var. Gökten top gelmiyor. Futbol ekip işi. Beşiktaş'ta kalmasını istiyoruz ama Beşiktaş amaç olacak bir kurumdur, araç olacak değil. Mario'nun Beşiktaş'ta kalmasını istiyorum fakat onun da istemesi lazım. Başka teklifler gelir de ona göre hareket edecekse biz orada olmayız" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...