Orduspor 0 Mersin İdmanyurdu 1 (MAÇ SONUCU)

Orduspor 0 Mersin İdmanyurdu 1 (MAÇ SONUCU)

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Mersin İdmanyurdu evinde Orduspor'u 1-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 20. hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu evinde Orduspor ile karşılaştı. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan mücadeleyi Akdeniz ekibi 1-0'lık skorla kazandı.Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Mersin İY, mücadelenin 5. dakikasında Güven Varol'un golü ile öne geçti. Bu golün ardından iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremezken, Mersin önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.Bu skorun sonrasında Mersin İdmanyurdu puanını 36 yaparak 6. sıraya yerleşti. Orduspor ise 39 puanla 4. basamakta kaldı.PTT 1. Lig'in 21. haftasında Mersin deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacakken, Orduspor ise Karşıyaka'yı evinde konuk edecek.
Stat: Tevfik Sırrı Gür nbsp;
Hakemler: Deniz Çoban, Oğuz Terzi, Birol Güldane
Mersin İdmanyurdu: Ahmet, Anıl Karaer, Güven, Mahmut (Dk. 67 Murat), Ben Yahia, Mitrovic, Veli, Ali Tandoğan, Efe Halil, Mehmet Yıldız (Dk. 69 Eren), Nduka (Dk. 88 Nurullah)
Orduspor: Fomichev, Erkan (Dk. 75 Canberk), Ferhat, Soro, Adem Sağlam, Salih (Dk. 81 Tuna), Bilal (Dk. 46 Ziya), Emre, Landel, Subasic, Anıl Taşdemir
Gol: Dk. 5 Güven (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kart: Dk. 87 Tuna (Orduspor)
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...