Operasyon: 3 numara

Düzenleyen:
Operasyon: 3 numara

SPOR Haberleri

Transfer harekatına rakiplerinden önce başlayan sarı-kırmızılılar İnter'in göndereceği sambacıyla iletişime geçti. Beşiktaş’ın sol beki için ise menajeri Batur Altıparmak'ın kapısı çalındı

BURHAN CAN TERZİ

Hem gelecek sezona iddialı girmek isteyen hem de Finansal Fair Play konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray, hamlelerini boşa çıkacak ya da sözleşmesini kulüpleriyle feshedecek isimler üzerinde yapıyor. Bir süredir adı gündemde olan sarı-kırmızılıların eski yıldızı Felipe Melo geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibi İnter'den ayrılmayı düşünmediğini söylese de 'Çizme'den gelen haberler Brezilyalı oyuncunun açıklamalarıyla örtüşmüyor. Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Inter'in gönderilecekler listesindeki ilk oyuncunun Felipe Melo olduğu belirtilirken Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün yıldız oyuncuyla temasa geçtiği öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun da, Ergün ile yaptığı görüşmede "Eğer kulübüm sözleşmemi feshederse geleceğim ilk takım Galatasaray'dır" dediği bildirildi.
Sezon sonunu bekleyelim
Galatasaray eski 3 numarasından olumlu geri dönüş alırken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Beşiktaş'ın 3 numarası İsmail Köybaşı için ise menajeri Batur Altıparmak'la iletişime geçti. Sarı-kırmızılı kulüple güçlü ilişkileri olan ve aynı zamanda Selçuk İnan'ın da menajerliğini yapan Altıparmak, Florya'ya "Ligin bitmesini bekleyelim. Şu an oyuncum şampiyonluk heyecanı içerisinde ve oldukça stresli. Ama sezon sonu görüşmeleri hemen başlatırız" şeklinde mesaj gönderdi. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş yönetimi İsmail'e yeni sözleşme önermiş ama teklif edilen miktarları hem milli futbolcu hem menajeri yetersiz bulmuştu.

Kupa finaline ilk bilet!

Galatasaray, Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında bugün 20:45'te Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Rize'de yapılan ilk maçta rakibini 3-1 yenerek önemli bir avantaj elde eden sarı-kırmızılı ekip, final biletini alabilmek için taraftarı önünde sahaya çıkacak. MHK, bu kritik karşılaşmaya ilave yardımcı hakem olarak görev yaptığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan Volkan Bayarslan’ı atadı. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül, Mehmet Yıldırım yapacak. 

Operasyon: 3 numara

 

KOMBİNE ŞOKU % 1000 zam!
 Gelecek sezon Euroleague'de mücadele edecek EuroCup şampiyonu Galatasaray'da, yönetim basketbol şubesinin bütçesini denkleştirmek isterken taraftarı şoka uğrattı. Sarı-kırmızılı yönetim saha kenarı kombine biletlerine yüzde 1000 zam yaptı. Dursun Özbek yönetimi bu sezon yıllık 3500 TL'den satılan Court Side saha kenarı biletlerini bu defa 2 yıllığına 35 bin liradan satışa sundu. Öte yandan ultrAslan grubu bir bildiriyle bilet fiyatlarına büyük tepki göstererek indirim istedi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...