Onur'un sözleşmesine ayar

Onur'un sözleşmesine ayar

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Onur Recep Kıvrak için bordo-mavili yönetim harekete geçti

İspanya La Liga'dan Sevilla ile Valencia'nın sezon başından bu yana takip ettiği ve Manchester United'ın da listesinde olduğu iddia edilen Onur için yeni bir plan hazırlayan Trabzonspor Yönetimi, yıldız kalecinin sözleşmesinde yazan "7.5 milyon euroya serbest kalır" maddesini "15 milyon euroya serbest kalır" şeklinde değiştirmek istiyor. Geçen sezon Onur'un sözleşmesini 31 Mayıs 2016'ya kadar uzatan Trabzonspor, başarılı file bekçisinin 7.5 milyon euroya yuvadan uçmaması için tüm planları devreye sokacak. Sözleşmesindeki serbest kalır maddesinde yapılacak olan iki katı değişikliğe karşılık, yıllık 900 bin euro ve maç başına da 13 bin euro alan Onur'un garanti ve maç başı ücretinde de iyileştirme yapılacak. Bordo-mavili yönetim, milli kalecinin garanti ücretini 1.3 milyon euro seviyesine çekecek.Tolga Zengin'in ayrılmasından sonra Trabzonspor'da kaptan olan Onur ise bordo-mavili kulüpten ayrılmaya sıcak bakmıyor. Muhtemel resmi teklif gelmesi durumunda kararı tam anlamıyla Trabzonspor Yönetimi'ne bırakacak olan milli kaleci, daha önce de bazı Süper Lig takımlarından kendisine ulaşan teklifleri geri çevirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...